Blogga på Feministbiblioteket

Jag har länge funderat på om jag ska lägga ner min blogg, Feministbrud. Jag lägger alltmer energi på den här bloggen och alltfler inlägg här är annat än recensioner. Mitt mål är att Feministbiblioteket ska vara en livaktig sida som uppdateras ofta och så snabbt läser jag inte, så att jag kan spotta ur mig en recension om dagen. Dessutom stundar en mammaledighet till hösten som lär bli allt annat än just ledighet.

Därför har jag beslutat mig att på prov börja blogga här istället och då inte bara om böcker och feminism. Ni som normalt följer min blogg kommer att få se färre inslag om systembolaget och Stockholms lokaltrafik, för jag vill inte att det ska bli för spretigt, men å andra sidan kommer den som inte läser den lära känna mer av mig här.

Fokus kommer dock även i fortsättningen vara böcker och feminism.

Feministbruds blogg:

2 kommentarer

  • linda26 maj, 2011 kl. 07:36
  • Svara

  låter fint!! spännande!!

  1. Du är ju en av mina trogna läsare så välkommen hit istället!

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.