Bli medlem på bokmässans community!

Bok och biblioteksmässanDå är det snart 2014 och jag är bloggambassadör. Ett av mina åtaganden är att diskutera denna bloggen nisch på bokmässans community. Min första uppmaning är att du ska bli medlem där om du gillar att diskutera böcker och bokrelaterade saker.

Jag har precis startat en grupp där vi kan diskutera feministisk litteratur. Gå gärna in där och hjälp till att tipsa om kvinnolitteratur från Sverige och hela världen!

Jag vill också slå ett slag för den gupp som Anna startade idag och handlar om världslitteratur. Hon utmanar oss att läsa mer skönlitteratur från länder vi inte brukar läsa från. Det är ju något jag brukar syssla med så jag är givetvis på!

Låt oss träffas på bokmässans community och diskutera böcker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.