Beställ klistermärken till era feministiska böcker!

Klistermärke

Tack vare min fantastiska bror, Nils Lager, så har jag fått ett fint manér som ramar in den feministiska litteraturkanonen. Jag fick ett tips av en hängiven läsare som tyckte att jag borde trycka upp klistermärken som man kan klistra in i sina böcker som man har hemma. Mycket bra idé tycker jag så jag bad min bror ta fram ett sådant. Med mitt vakande öga så har han nu gjort ovanstående klistermärke.

Vill du ha klistermärken till dina böcker? Inspirerad av eldsjälarna på Bokbörsen så säljer jag till dem som vill ha till självkostnadspris. Ett ark med 10 klistermärken kostar 30 kr inklusive frakt. Vill du ha färre kan jag ordna det och fler också så klart. Skicka din beställning och adress till hanna@feministbiblioteket.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.