Att vara en vinnare

Årets bästa nischade bokblogg

Jag – en vinnare!

Nu har det gått ett par dagar sedan jag fick utmärkelsen årets bästa nischade bokblogg 2015. Det var fantastisk roligt och att veta att så många läser och uppskattar min blogg betyder oerhört mycket. Jag har lagt ner mycket tid och möda på bloggen under alla år den funnits och jag har gjort det för att jag älskar det.

Jag är i en situation just nu då jag står utan jobb. Letandet efter ett nytt är ibland roligt men ofta mycket tröstlöst. Vinsten i onsdags betyder mycket för mig i min jakt på ett nytt jobb. Inte för att vinsten i sig ger några pengar eller erbjudanden, utan för att jag nu faktiskt är en vinnare. Jag försöker bära med mig det in i varje skriven jobbansökan och varje skapad kontakt. Jag är en vinnare.

Jag har fått många tips om att ha annonser på sidan och det kommer jag kanske ha den dagen jag tror att det är mödan värt, men att jag skulle kunna försörja mig på bloggen ser jag som högst osannolikt och kanske inte ens önskvärt. Det skulle ju om inte annat bli lite ensamt i längden och hur mycket folk ändå skulle kunna betala för att jag ska recensera nyutkomna böcker så kommer ingen någonsin att tycka att det är värt att ge ett öre för litauiska dikter. Det är bredden som gör det roligt att blogga (och dessutom vill ingen ändå betala för att någon ska bokblogga).

Jag älskar att skriva om det jag tycker intresserar mig och inte så mycket vad andra förväntar sig att läsa. Därför är karriär som proffskritiker i TV-soffan inget jag heller ser som målet med bloggandet. Bloggen är en del av mitt personliga varumärke, men skulle jag inte tycka att det vore roligt, skulle det inte bli så bra.

Så det är inte bloggen som ska göra mig rik, det är en nytt och fantastiskt jobb och det är det jag önskar mig. Tills dess kan jag ohämmat skriva så mycket jag vill här och ni läsare som har stöttat mig och röstat på bloggen har gjort att jag nu går i i ett nytt skede av mitt jobbsökande. Som en vinnare.

TACK!

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211

  Jag håller alla tummar jag har för dig i jobbsökardjungeln! Jag vet hur energidränerande det kan vara och jag tror det är jättebra att kunna ta med sig en sån här sak in i det – du är en vinnare och snart kommer du förutom en fin och viktig blogg också inneha ett drömjobb, det är jag säker på. Lycka till!

  1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211

   Tack! Jag tycker att det är en bra insikt också att nej, jag vill inte försörja mig på min blogg (om det nu rent hypotetiskt skulle gå) med alla krav de skulle innebära. Jag vill bara fortsätta att göra det som är kul. Och jobba med något annat som ger mig en inkomst 🙂

 2. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211

  Stort GRATTIS!
  Du är helt klart en vinnare!

  1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211

   Tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.