Äntligen semester – nu ska här läsas!

Sommarens läshög

Äntligen semester! Euforin var inte lika påtaglig idag då jag jobbade hemma och de skoltrötta barnen också var hemma. Det blev mer att jag fejdade ut jobbdagen och den uppgick i ledighet. En ledighet som ska vara i sex långa, underbara veckor.

Vi har inte så spännande saker planerat i sommar. Det blir Landsort i två omgångar, sammanlagt tre veckor. En tur till Norrland med besök på Furuviksparken är väl det barnen ser fram mest emot. Jag tycker att det ska bli kul att bo i husvagn på deras camping! Sedan ska vi till Lidköping också, en eller två gånger. När vi är nere hos mina föräldrar brukar vi försöka besöka Kullavik och viken där släkten har badhus. Kanske kör i Skara Sommarland i år också. Mycket uppbokat, men inte några fancy resor.

Jag höll på att glömma! På söndag tar jag med ungarna själv till Tallinn. Vi ska hälsa på min goda vän Triin, Eller hälsa på och hälsa på, vi ska hänga med henne och hennes barn i Tallinn i de timmar som en kryssningsresa tillåter. Men två båtresor ensam med barnen ska klaras av. Wish me luck.

Läsa ska jag försöka göra massor. Barnen blir alltmer självständiga, även den lilla. De leker ibland fint tillsammans och ibland stillsamt var för sig. Ibland bråkar de och gnäller i massor eller bara är superpratsamma samtidigt och ställer hundra frågor var hela tiden om olika saker. Fast trots att allt jobbigt hände idag, hann jag läsa ut en bok. Det bådar gott för resten av semestern!

Ovan ser ni en del av den enorma läshög jag skaffat mig för sommaren. Det finns ju böcker på Storytel, i Kindle-appen och på Landsort också. Det kommer inte att gå någon nöd på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.