Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Äntligen midsommar! - Feministbiblioteket

Äntligen midsommar!

Så var det då midsommar igen. Som vanligt och som sig bör var vädret lite svajigt, men vi fick en fin helg på Landsort i år också.

Landsort

Dagen före midsommarafton var otroligt fin.

Båten till Landsort

Maken kom med kvällsbåten. En kvinna sa att så är det alltid. Kvinnorna är ute hela somrarna och männen kommer på helgen. Nu åkte vi ett dygn i förväg och det berodde på en kombination av deadline på en tidning och avsaknad av bil (och erbjuden skjuts). Men vi kanske borde ta oss en funderare på det där med strukturer!

Dans kring midsommarstången

Hugo valde att vara observatör i årets dans kring midsommarstången.

Bad på Landsort

Pappa badade och det var förskräckligt!

Årets Janne Josefsson-bild

Och slutligen årets Janne Josefsson-bild. Hugo har inga kommentarer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.