Äntligen EM: Idag börjar fotbolls-EM!

UEFA Euro 2020

Idag börjar äntligen Fotbolls-EM! Nu har vi fått längta mer än vanligt, ett helt år mer, och i alla fall jag är därför otroligt glad att det nu blir av. Jag har dock inte vågat ladda upp och har noll koll. Tyvärr har jag inget barn som samlar fotbollsbilder eller kalenderbiter trupper. Just det hade jag behövt nu. Men det kommer! Får väl ta en repa till affären och se om de stora tidningarna har producerat några käcka biblar att ha som stöd.

Under parollen Äntligen EM kommer jag under hela fotbolls-EM att publicera olika inlägg som har med fotboll att göra. Jag kommer att koppla det till litteratur och feminism eller så uppmärksammar jag vissa länder och lyfter fram litteratur därifrån. Det kommer att bli en blandning, men så är det ju också sommar och kanske dags för ett och annat lite lättsammare inlägg. Vi får se vad det blir av det helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.