Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Alltså Assange... - Feministbiblioteket

Alltså Assange…

Ja, men då kan du ju leva i Ecuador där yttrandefrihet inte är en självklarhet. Var det inte det som var viktigt för dig? Nej, det viktigaste var att komma undan rättvisan trots att du påstår att du inte har något att dölja. Man får inte ligga med personer som inte vill och det är knappast obskyrt att kalla det våldtäkt, men om du inte har gjort dig skyldig till det så tål det väl att prövas i en domstol? Men nej, Sverige är ju ett feministisk Saudiarabien och du kommer att åka dit vare sig du är skyldig eller inte och dessutom kommer du att utlämnas till USA. Bättre då att bo i ett land där journalister fängslas och TV-kanaler stängs ner. Kommer du att fortsätta din kamp för yttrandefriheten där?

Läs också Oisín Cantwell i Aftonbladet. Jag tycker också att Julian Assange är ett fegt kräk.

9 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Bo17 augusti, 2012 kl. 03:56
  • Svara

  Att kalla någon som utmanat världens största militärmakt för en feg skitstövel kan knappast vara rätt. Sktistövel kan man kanske tycka om man tror på historierna som tjejerna kom överens om att anmäla. Men feg – knappast..
  Men rädd för att under s k ”diplomatiska manövrar” hamna i USA:s klor. Vad de är kapabla att göra i den egna självpåtagna ”rättvisans namn” torde vara välbekant för de flesta…

  1. Han kan utmana USA, men han kan inte låtas rättvisan ha sin gång angående hans egna brott. Men såklart tycker du att han är modig i och med att du betvivlar våldtäktsanklagelserna. Sedan är du ett fan av konspirationsteorier. Jaja.

  • gikshdgs17 augusti, 2012 kl. 09:00
  • Svara

  Självklart yttrar sig en feminist om detta på ett negativt sätt. Hela historien med assange har gått för långt. Självklart kan man inte i dagsläget lita på svensk domstol. För det första ska det inte ens komma till det här, det är bara i Sverige detta dras på. Alltså statsfeminismen, inget annat. Det är en orsak till varför sverige kallas just för feministisk Saudiarabien världen över, det tåls att tänka på. Sen att resten av världen också skrattar åt detta s.k rättsystem vi har borde också vara nog att få upp ögonen. Man borde också sätta sig ner och undra varför det är en sådan extrem majoritet som vet att han är oskyldig, alla utom kvinnliga feminister som vägrar inse, varför? Vad vill ni få ut av att sätta fast honom då han inte begått något som är i närheten av våldtäkt?

  Det vi borde diskutera är istället vart världen har kommit då en man måste bevisa sig oskyldig för att slippa straff och inte tvärtom som det ska vara. Vi alla som är insatta i detta vet att han är oskyldig och detta kan inte ens vara i närheten av att kallas våldtäkt. Det fega kräket här är kvinnan.

  Jag tror knappast Hanna skulle tycka en kvinna i hans position skulle vara ett fegt kräk. Nej då skulle det heta något, patriarkatet vill sätta dit henne osv osv. Feminister borde inte ha rätt att öppna käften om något sådant här för oavsett vilka fakta man sitter på så ska det vinklas till att mannen är skyldig och kvinnan är det inte. Som vi ser idag, här sitter vi, hanna ”vet” redan vad hon vill utan att ens tagit del av som kommit fram. Alla som tar del av det borde ha intelligens nog att fatta. inte för mycket begärt…

  1. ”Vi alla som är insatta i detta vet att han är oskyldig och detta kan inte ens vara i närheten av att kallas våldtäkt.”

   Vad är ni oroliga för? Med så många ögonvittnen tror jag definitivt att Assange frikänns.

  • Bo17 augusti, 2012 kl. 09:29
  • Svara

  Du blandar ihop orden. Läs vad jag skrev istället.
  Har själv ingen uppfattning om vad som är vad i anklagelserna.
  Det får förundersökningen avgöra.
  Assange har ju faktiskt sagt att han är villig att förhöras – dock ej i Sverige.
  Skickar en länk här med intervju av Harald Ullman…;
  http://www.dagensarena.se/innehall/s-markt-pr-man-forsvarar-assange/

   • Susanne17 augusti, 2012 kl. 01:00
   • Svara

   ”Assange har ju faktiskt sagt att han är villig att förhöras – dock ej i Sverige.”
   Jaha, ja men då så. Då är ju allt i sin ordning.
   Eller så är det kanske så att Assange ska behandlas precis som alla andra som är misstänkta för brott. Man flänger inte runt för att prata med andra misstänkta som inte känner för att komma hit.

  1. Håller med Susanne och sedan: ”Sktistövel kan man kanske tycka om man tror på historierna som tjejerna kom överens om att anmäla” tycker jag andas att du inte tror på tjejerna.

 1. Du har blivit utmanad! 🙂 Gå in här för att läsa mer. http://www.jonnalindberg.com/?p=1170

  • Bo17 augusti, 2012 kl. 03:34
  • Svara

  Enligt Assange advokat som var på SVT i morse är det inte ovanligt att åka till den som skall förhöras. Han hade varit med om sådant tidigare, sade han.
  Det vi ser är ett klassiskt s k prestigeproblem.
  Prestige är en destruktiv kraft i sig.
  Om man vill så går det att finna lösningar…
  Det är dina ord fem.brud om du tolkar det så.
  Verkligheten kan se olika ut beroende på hur man betraktar den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.