Vinnaren av bokbloggarnas litteraturpris

Nu har vinnaren av bokbloggarnas litteraturpris utsetts. Det blev Vyssan lull av Carin Gerhardsen (Ordfront) som tog hem priset. Jag har inte läst boken själv, men eftersom jag älskar deckare så kommer denna att stå högt på min önskelista till jul. Det är del tre i Hammarbyserien och min mamma har lånat mig del två. Dags att sätta igång att läsa dem med andra ord.

Den bok jag nominerat och röstat på, Utrensning av Sofi Oksanen, kom på tredje plats.

Läs mer: Bokhora, En bok om dagen, Deckarbiten

Här kan du hitta vad andra bloggare skriver om Vyssan lull av Carin Gerhardsen

1 ping

  1. […] Carin Gerhardsen och Arnaldur Indridason och ska precis börja med Vyssan lull, boken som vann Bokbloggarnas litteraturpris. Den är nästa bok i Brekfast Book Clubs […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.