Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vad tror ni om en liten följetong?

Vad tror ni om en liten följetong?

Strand i Thailand

Kärlek på en resa till Sydostasien. Skulle ni läsa?

Jag har haft en groende idé ett tag nu. Vad skulle ni säga om en liten följetong här på bloggen? Skulle ni läsa?

Såhär är det. Precis som så många andra när jag författardrömmar. I mitt huvud finns material till åtskilliga romaner, men när jag ska skriva ner dem blir det stopp. De personer jag känner så väl och som blivit mina vänner i huvudet är svårt att göra rättvisa i skrift. Sedan vill jag ju att det jag skriver ska ges ut och hyllas och när jag tänker så långt tar det ännu mer stopp. Att skiva bara för att det är kul har visat sig inte ge speciellt mycket text.

I en mejlkonversation med en vän i våras skickade jag första kapitlet till något som kanske skulle kunnat bli något om inga stopp funnits på vägen. Hon blev nyfiken och ville läsa mer. Historien och karaktärerna finns redan, men inte så mycket är nedskrivet. Dessutom skulle den färdiga produkten kanske inte få utrymme i Babel om den skrevs färdig. Den skulle nog ens inte bli tryckt om jag inte betalade för det. Fast nu ska jag inte nedvärdera mig själv, jag försöker bara vara lite realistisk.

Jag tänkte istället ett litet experiment. Jag skriver lajv för er! Jag gör såklart ett synopsis före så att det inte blir helt crazy, men ni får vara med när berättelsen växer fram.

Nervös fråga igen. Skulle ni läsa?

Det ni skulle gå följa med på är en resa till Sydostasien och ett möte mellan två människor. De har båda lämnat var sitt dåligt förhållande bakom sig och tyr sig till varandra för att slippa resa ensamma. Kärlek på en resa i Asien, med andra ord.

En utförligare intro utlovas och jag hoppas att det låter lite spännande! Skulle ni läsa?

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • lisa19 juni, 2017 kl. 11:48
  • Svara

  Skriv!

  • emmy20 juni, 2017 kl. 08:20
  • Svara

  Ja, skriv! Jag ser fram emot att läsa!

  • Ana20 juni, 2017 kl. 06:54
  • Svara

  Heja Hanna! SKRIV!!!!! 🙂 🙂

 1. Jag läser!

 2. Självklart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.