Utmaning: 8 fakta om dig själv

Jag har blivit utmanad av Jonna. Sånt här är så svårt tycker jag, men jag ska försöka hålla mig till reglerna 🙂

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen hos dem så att de vet att de har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg.

1. Jag saknar OS. Tiden efter ett olympiskt spel är näst intill outhärdlig.

2. Jag älskar att bada. Och då menar jag utomhus. Sommaren är det bästa på året och att bada i hav och sjöar är bland det det mest underbara man kan göra.

3. Jag har träffat Ghanas före president, John Kufuor. Han var blivande president då och det var i valrörelsen 2000 och det skulle leda till Gahans första demokratisk valda president och parlament.

4. Jag har sprungit Göteborsvarvet. Ni som följde mig på min gamla blogg kunde se min väg mot att bli en bättre löpare. Det är tyvärr länge sedan nu (2007).

5. Jag hade femma i matte och slöjd. Det är inte bara en textrad från en av Lars Winnerbäcks alla låtar om Fröken Svår, utan också min verklighet. Dock inte samtidigt så det är lite fusk. Fick bara fyra i matte på högstadiet då jag hade slöjd. Femma fick jag på gymnasiet.

6. Jag är en hejare på att laga mat och funderar på att anmäla mig till Halv åtta hos mig, men vågar inte.

7. Jag tycker om att brodera och göra pärlhalsband. Tyvärr är det bara det sistnämnda som jag har någon användning för.

8. Jag läser allt jag kommer över om Baader-Meinhofligan. Alla har sin nördgrej. Jag har tyska terrorister.

Jag vill utmana: Visselpaj, Fröken Bella, Miss Baglady och Sara Pepparkaka och hoppas att ingen av er redan har blivit utmanade!

2 kommentarer

2 pingar

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5453

    Vad kul att läsa! Det är klart du ska anmäla dig till Halv åtta hos mig. Jag skulle sitta bänkad och kolla i alla fall 🙂

    1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5453

      Jag måste bara komma på den perfekta menyn först 😉

  1. […] har blivit utmanad av Feministbrud. Sånt här älskar jag, och jag utmanar Emster, Jenny, Johanna, Josefine, Devilwoman med flera. […]

  2. […] Jag fick en utmaning av Feministbiblioteket. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.