#tbt: Feministbrud som femåring

Det är torsdag och jag kör #tbt / #throwbackthursday igen. Nu med en fin julbild.

Min far har daterat fotot nedan till julen 1985, men flickan på bilden är knappast åtta år. Jag gissar att det är julen 1982. Min bror fanns med på andra bilder och ser ut att vara i Hugos ålder och 82 var han två och ett halvt och Hugo är ju drygt två nu. Det kan vara 1983 också. Hur som helst, jag ser mycket glad ut att tomten kom och för min brors skull ska jag låta bli att lägga upp bilden nr han gallskriker i mammas famn (vilket ökar sannolikheten för att det är 82 och inte 83). Som ni kan se har jag fått en speldosa. Den undrar jag om den inte finns kvar än. Dock i ett ickefungerande tillstånd.

Nu har jag loggat ut och gått på jullov. Det känns hur skönt som helst!

Julen1982

Jag, förmodligen fem år, får ett stort hårt paket av tomten. Notera de ”vackra” granpynten. Förmodligen snart i en gran nära oss. Men det dröjer förhoppningsvis till nästa eller nästnästa jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.