Semester 13: Landsort

Jag har haft en fantastisk semester och jag har visat er bilder från min hemstad Lidköping, mannen släkt i Norrland och min barndoms paradis Kullavik. Nu ska jag visa er mitt nya paradis – svärfars stuga på Landsort.

Hugo äter frukost ute

Äta frukost ute – det är livskvalitet!

Hanna och Hugo åker båt

Vi tog en tur med båten och Hugo fick inviga sin flytväst ett år i efterhand.

Solnedgång på altanen

Solnedgång när vi äter kvällsfika. Underbara sommarkvällar!

Solnedgång över havet

Solnedgång. Jag har inte tagit bild på mina dagsrutiner: När Hugo sov middag mellan ett och tre låg jag på altanen och läste och solade och när det blev för varmt gick jag ner och doppade mig i den bukt ni ser skymta bakom huset ovan.

Oväder på Landort

Och så måste jag delge er denna bild. När det är dåligt väder så är det riktigt dåligt väder på Landsort. Denna bild är tagen i juli, inte oktober.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.