Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Recension: Novellix (red); Fyra feelgoodnoveller; 2018

Recension: Novellix (red); Fyra feelgoodnoveller; 2018

Feelgood-ask från NovellixPrecis innan jag skulle åka till Portugal damp det ned trevlig bokpost i lådan. Novellix har kommit med en ny novellsamling med fyra feelgoodnoveller. Det lät lagom avancerat för en semesterresa så boxen fick åka med. Novellerna är skrivna av Jojo Moyes, Sophie Kinsella, David Nichols och Nora Ephron. Av dem är det bara Ephron som är ny bekantskap.

Jojo Moyes – Tretton dagar med John C
David Nicholls – Samma tid nästa vecka?
Sophie Kinsella – Göra om
Nora Ephron – Att gå vidare

Jag läste dem i ordningen ovan och föll pladask för första novellen, Tretton dagar med John C av Jojo Moyes. En kvinna hittar en mobil och låtsas vara dess ägare och sms:ar med vad hon tror är en älskare. Den novellen har en härlig knorr.

David Nicholls Samma tid nästa vecka? handlar om en pojke som spelar piano. Hans pianolärare dör under en lektion, men han är så rädd att det berott på honom för att han spelade så dåligt att han inte vågar berätta för någon vad som hänt. Lite smårolig novell.

Göra om av Sophie Kinsella var den mest romantiska och också den novell jag tyckte bäst om. Den handlade om en kvinna som får följa sin galna kompis på inredningsrådgivning hos en kvinna med mycket dålig smak. Rolig och trevlig romantisk knorr.

Nora Ephrons bidrag Att gå vidare handlar om kärleken till en lägenhet och hur man tacklar stigande hyror. Har kärleken ett pris, eller får den kosta hur mycket som helst? Tyckte mycket om denna humoristiska novell!

Jag såg att Västmanländskan kallade asken smågodis i sociala medier och smågodis är precis var det var. Små pärlor att mysa till och jag läste en per kväll fyra av mina tio kvällar i Portugal. Jag är mycket glad att den fick följa med på semestern. Stor eloge till de vackra omslagen också. Dem står Michael Ceken för.

Läs mer: Adlibris, Bokus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.