Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Recension: Forss, Lina; Det gyllene snittet; 2014 - Feministbiblioteket

Recension: Forss, Lina; Det gyllene snittet; 2014

Det gyllene snittetEn erotisk novell som jag borde läst för länge sedan är Lina Forss Det gyllene snittet från Mix förlag. Feministisk porr, det är alltid lika intressant!

Maja är ung, piercad och störig och Stella är äldre, rik och tar för sig av livet. De träffas av en slump på Facebook och Stella ser till att de ses i verkligheten för att ha sex. Ingen av dem har erfarenhet av att ha sex med en kvinna men är båda väldigt upphetsade av tanken. Det blir det bästa sexet de båda någonsin upplevt.

Det är svårt att skriva erotiska berättelser, men novellformen är ändå att föredra, tycker jag, då det lätt blir staplande av samlag på varandra i en roman. Det gyllene snittet var en lång novell med mycket förhandsinformation och lång upptrappning. Mitt omdöme är att den var ok, men inte så mycket mer. Det var en del korrfel i den som störde och så var språket lite väl pratigt. Den långa upptrappningen var också rätt så tradig och förutsägbar och kunde ha kortats ner.

Feministisk erotik är en farlig stämpel då det är lätt att sätta sig över människors fantasier och lustar, men jag kan i vilket fall konstatera att Det gyllene snittet uppfyller mitt krav med att det är kvinnor som njuter av sex på ett sätt som inte bara är till för den manliga betraktaren.

Läs mer: Adlibris, Bokus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.