Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Om reklam på bloggen - Feministbiblioteket

Om reklam på bloggen

Jag gissar att jag inte är den enda bloggaren som titt som tätt blir erbjuden att skriva om än det ena än det andra för att få någon hundralapp eller biobiljett för besväret. Eftersom jag ibland gör reklam för olika företag eller varor som jag gillar så känner jag att jag måste klargöra att jag aldrig gör reklam i mina inlägg på beställning.

Jag har funderat ett tag på att ta in annonser via ett affiliateprogram, men det som stoppat mig är om det är värt besväret. Jag gör mg inga illusioner om att jag skulle kunna bli rik på det. Jag har med andra ord inga problem med reklam i sig och jag känner mig inte mindre beroende för att det finns annonser på sidan.Men det är en milsvid skillnad mellan det och att skriva sponsrade inlägg.

Det är också stor skillnad på att fråga: ”Du gillar ju oss och har många läsare. Skriv gärna om oss på bloggen.” och ”Vi är ett företag som säljer försäkringar och vill erbjuda dig två biobiljetter för att du skriver lite positivt om försäkringar och där du nämner vårt företag.”

Att bli erbjuden en bok som recensionsex är också en annan sak.

Detta skriver jag bara för att ni ska veta och så att jag kan fortsätta att skriva om företag och varor som jag gillar. Och så att jag har ett inlägg att länka till nästa gång någon vill locka med en biobiljett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.