Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Om en dryg måndad: Science fiction-helg - Feministbiblioteket

Om en dryg måndad: Science fiction-helg

Nova science fiction nr 10/11Jag har skrivit om det i något inlägg på bloggen och i sociala medier, men nu tänkte jag göra det helt officiellt:

30/11-1/12 Science fiction-helg på Feministbiblioteket
(ett virtuellt arrangemang, bara så att ingen missuppfattar).

Jag är ingen SF-älskare, men har blivit utmanad på flera håll att läsa mer av den genren. Eftersom det finns mycket feministisk SF så är det något som borde uppmärksammas på den här bloggen. Jag håller med om det.

Under helgen så kommer jag att publicera texter om feministisk SF, intervju med SF-guru, recensioner samt gästinlägg och gästrecensioner. Eventuellt kommer det att komma andra inlägg, det är bara fantasin som sätter gränser.

Jag är mitt uppe i läsningen nu och jag måste såklart begränsa mig, trots alla fantastiska tips jag har fått. Jag har valt ut två romaner, Honmänniskan av Joanna Russ och Mörkrets vänstra hand av Ursula Le Guin. Sedan läser jag noveller av Alice B Sheldon (eller något av hennes alias).

Det är inte försent om du vill hänga på! Jag tar emot gästrecensioner och gästinlägg om feministisk SF. Deadline är 26/11, men meddela gärna innan om du hakar på/bangar så att jag har lite koll på hur många texter det blir. Det går givetvis bra att vara med via sin egen blogg och jag kommer att presentera alla bloggar som är med och länka till alla inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.