Novell-lördag: Spanien

spaniens flaggaNu har novell-lördag-turen kommit till Spanien, ett land som Tranan ännu inte uppmärksammat med en novellsamling, men där Astor förlag gett ut fem spanska noveller. Fyra av dem var skrivna av kvinnor och den femte har ett tydligt feministiskt tema så jag kommer att recensera alla fem under dagen.

Jag befinner mig i detta nu i Barcelona och den här novell-lördagen är tillägnad min semesterutmaning. Men ni kan vara helt lugna, alla inlägg är förinställda. Jag sitter inte och skriver recensioner istället för att se La Sagrada famiglia eller äta tapas och dricka cava.

Fem recensioner publiceras med en timmas mellanrum med start klockan elva. Klockan fyra kommer ett avslutningsinlägg. Häng med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.