Notre Dame – mina tankar går till parisarna idag

Ett dygn sent, men det är så otroligt sorgligt med branden i Notre Dame. Jag hoppas att det går att rädda och bygga upp så mycket som möjligt och att allt inte är för evigt förstört. Mitt i allt elände känns det bra att ha varit där och sett det. Jag har varit där två gånger och senaste gången var 2010 med min då blivande make.

Idag går mina tankar till parisarna som fått se sin älskade kyrka brinna. Parisarna, fransmännen och alla vi andra har förlorat en stor kulturskatt och vi kan som sagt bara hoppas att allt inte är förstört.

Bilder från mitt senaste besök i Paris

Notre DameNotre Dame Notre Dame Notre Dame

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.