Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Min bokmässa 2016

Min bokmässa 2016

Mot alla odds blev det en bokmässa för mig i år. Jag valde att ta med barnen till mamma och pappa i Lidköping och åka två tur och retur-resor till Göteborg från Lidköping med min minsta. Det gav mig från ca 12:15 till ca 16:30 på mässan. Det visade sig både inte vara särskilt mycket, men också tillräckligt för att bli vansinnigt trött på. Jag träffade många kära vänner, men missade också flera personer som jag gärna ville träffa. Men sånt är livet. Nu är jag äntligen tvåbarnsmamma och det för med sig vissa svårigheter att ha en helammande bebis. Årets bokmässa blev så bra det kunde bli för min del.

Att Kulturkollo har fixat att så att vi bokbloggare har ett eget rum på mässan var en förutsättning för att jag skulle kunna åka över huvud taget. Det innebar att jag kunde dra mig tillbaka, amma och lämna barnvagnen och andra saker.

Jag, Selma och Linda Palm

Bokmässan började på tåget från Lidköping med att jag och Selma träffade barnboksförfattaren Linda Palm, som också hon är från Lidköping. Vi känner varandra från sociala medier. Som man gör. Vi hade en trevlig resa och fick även sällskap av en annan barnboksförfattare från Järpås, Patric Nyström. Linda Palm har skrivit böckerna om Svea som vi har läst hemma och som Hugo tycker om.

Selma på bokmässan 2016

Jag träffade en massa bokbloggarkollegor, min faster och annat löst folk som jag tycker om. VI hade fina samtal som var både privata och andra om böcker och politik. Selma tyckte att själva mässgolvet var sådär. När hon fick hänga i babybjörnen utan hörselskydd funkade det bättre.

Björn Hellberg på bokmässan 2016

Ingen bokmässa utan Björn Hellberg! Jag köpte dock inte boken.

Bokmässefynd 2016 1

Första dagens fynd. Till höger var det jag fick på bokälskarminglet som Kulturkollo ordnade och till vänster det jag själv köpte. Två Muminböcker och en mugg (och påse) för 150 kr var helt klart den bästa dealen. Självklart var jag tvungen att sno åt mig Svea klipper av Linda Palm på minglet. Hugo har i dagarna själv klippt av sig sitt hår och behövde boken i bearbetande syfte. Natacha Appanah är från Mauritius och passar väl in i min Jorden runt-utmaning och boken har jag tänkt läsa länge. Jag köpte den för en billig penning hos Elisabeth Grate.

Therese Bohman på bokmässan 2016

Jag hade givetvis inget semiariekort i år och jag hade tyvärr inte ens tid och möjlighet att kolla monterprogrammen. Därför blev jag glad när jag gick förbi Norstedts och Therese Bokman pratade om son bok Aftonland. Och Selma sov. Liiiite seminariefeeling för mig således.

Bokmässefynd 2016 2

Dagens bokmässefynd är bara köpta saker. Två nya vem-böcker av Sina Wirsén. Vem är stor för att det är så hejdlöst roligt att de små har vuxit upp och Vems syskon för att Hugo kan behöva det. Presenter inhandlades också i form av Mumin-böcker (jag tar hand om muggen själv!) och en brödbok till mamma som nyss fyllt år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.