Marklund, Liza & Snickare, Lotta; Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra; 2005

Det finns en plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandraDetta är verkligen den bästa feministiska handbok jag läst! Jag blev så lycklig när jag läste den och samtidigt så arg att jag inte fattat det tidigare och inte läst den förrän nu. Denna bok tar upp tips och delar med sig av författarnas erfarenheter. Den är inte vänster och föreslår inte bara att man ska engagera sig i facket och skapa tjejgrupper. Här får man konkreta tips i familjeliv och karriär och det känns seriöst och något man kan leva efter. Heja Marklund och Snickare, ni är mina nya idoler!

2 pingar

  1. […] trodde aldrig att jag skulle släppa Liza Marklund över min tröskel men efter att ha läst Feministbibliotekets åsikt om denna bok och sen hittat den på årets bokrea för en tjuga så resignerade jag. Jag vet ingenting om henne […]

  2. […] på nätet i år för ynka 20 kr. Jag fick upp ögonen för den hos Feministbiblioteket där Hanna rekommenderar den varmt. Jag har länge känt att jag har för dåliga kunskaper i feminism och genusfrågor och […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.