Kom och lyssna på mig!

Min feministiska kanon på bibblan

Jag gick in på bibblan på Kulturhuset okammad och oglammigt klädd i jeans, sneakers och rosa munkjacka. Började babbla om något med bibliotekarien som jag brukar, bara för att jag är social och älskar att prata böcker. Kom in på att jag skulle tala på Hornstulls bibliotek ikväll. ”Har du sett att vi skyltar med böcker från din kanon?” Nej, jag missade att man kunde beskåda en inbjudan till eventet med en bild av ett betydligt glammigare jag.

Mycket stolt är jag och ganska nervös faktiskt.

Ses vi? Tiden är 19 och platsen är Hornstulls bibliotek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.