Jag ska gå på Augustprisgalan!

Augustmedalj

Det var ju så roligt att jag skrev att jag aldrig hade läst några av de nominerade till Augustpriset och därför aldrig kommit på tanken att bli ambassadör för eventet. Nu har jag blivit medbjuden av en vän som hennes +1! Det ska verkligen bli skoj! Idag har jag jobbat hemma och nu har jag kastat in handduken. Jag är sjuk. Så roligt då att ha något att se fram emot i nästa vecka.

Nu är det för kort tid för att läsa in mig på flera böcker, så jag får helt enkelt komma dit så oförberedd som jag är. Förhoppningsvis kommer jag hem med en längtan efter en eller ett par nya böcker att läsa.

Men vad ska jag tänka på, ni som har många galor bakom er?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.