Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Hemma igen! - Feministbiblioteket

Hemma igen!

Nu är jag hemma från semestern och nu är det massor som ska hända här på Feministbiblioteket. Redan nu ikväll kommer de första tio böckerna ur den feministiska litteraturkanonen att presenteras. Jag har en massa spännande utmaningar att ta tag i och så måste jag ju hinna läsa ikapp på alla er andras bloggar och se om det har hänt något nytt och spännande där!

Givetvis kommer jag att komma med kulturjakter och reseguider. Som ni kan se nedan så har jag varit i Hongkong och på Boracay i Filippinerna och det finns mycket att berätta. Redan nu vill jag säga att det var en fantastisk resa och jag hade verkligen roligt. När ni läser mina referat senare så kanske ni kommer att tycka att jag är kritisk, men att vara kritisk är mitt jobb och jag vill vara ärlig och inte försköna. Det betyder inte att jag inte har haft en toppenresa. Men mer om det senare.

Nu ska jag skriva klart den första bloggposten med kanonen!

20130318-184657.jpg

Öl i solnedgång. Något av det som verkligen var fantastiskt.

2 kommentarer

1 ping

  1. Välkommen hem! Hoppas du har haft en härlig resa. Jag ser fram emot dina kommande inlägg om litteraturkanon, resan mm.

    1. Vad roligt att höra 🙂

  1. […] av Joyce Carol Oates. Jag hade med mig den till Hongkong tidigare i år och hade planer på att det skulle vara den enda bok som fick följa med. Så blev […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.