Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Hemma från bokmässan 2017 med en massa nya böcker - Feministbiblioteket

Hemma från bokmässan 2017 med en massa nya böcker

Nu är jag hemma från bokmässan och ni som följt mig på Instagram och Facebook har sett att det varit ganska tufft med ett litet barn med. Min man jobbade hela dagarna i Timbros monter och jag gick omkring med Selma sovandes eller energiskt springandes. Hon fick stora leenden från många, däribland Fredrik Backman, alla personal i Prinz monter och många, många besökare. Men mer om detta i ett separat inlägg.

Jag kommer att skriva massor om mässan. Jag hade pressleg och trots att jag inte kunnat gå på några seminarier så har jag ändå hunnit med en hel del. Det går att kombinera barn och bokbloggande, kan man säga. Ett mycket litet hotellrum och trötta ben och tungt huvud gjorde att jag inte kunde blogga under helgen. Se istället fram emot en vecka fylld med reportage från mässan. Här kommer i ett första inlägg mina nya böcker. Jag skulle inte köpa så mycket eftersom plats inte finns och jag ändå betalar för Storytel och får rätt så mycket recensions ex. Men men, jag älskar ju böcker, Jag gör ju det.

Ny böcker från Bokmässan 2017

Självklart ville jag stödja mina bokbloggarkollegor Marcus Stenberg och Helena Dahlberg. Jag gick därför till Lavas monter och köpte mig deras böcker, Jag har inte råd och Orkidépojken. Marcus sprang jag dessutom på så att jag fick boken signerad!

Ny böcker från Bokmässan 2017

Jag hade redan innan bestämt att jag skulle köpa den felande boken i min Muminsamling, Muminpappans memoarer. Är dock lite ledsen att det nu är ett annat förlag. Eftersom Förlaget erbjöd en muminmugg för dem som köpte två böcker och därför fick en Bildhuggarens dotter av Tove Jansson följa med hem.

Ny böcker från Bokmässan 2017

Jag fick också ett par recensionsex under helgen. Sofie Weidermann hjälpte mig att hålla upp dörren på toa när jag bytt blöja på Selma och gav mig sedan sin bok om barnlöshet, Längre bort än hem från Blue Publishing. I Timbros monter fick jag äntligen Isobel Hadley-kamptz bok Om sport och våld som jag velat läsa länge. Mitt emot Timbro stod förlaget Mondial, som jag tidigare inte känt till och av dem fick jag boken Män visar kuken för mig efter att jag presenterat mig och min blogg.

Ny böcker från Bokmässan 2017

Idag kunde jag inte låta bli att köpa några lyrikböcker från Ellerströms. 4 för 100 kunde jag inte motstå!

Ny böcker från Bokmässan 2017

Vi åker till Lissabon i maj nästa år och Timbro var granne med Karavan förlag. Sedan blev jag övertalad att köpa två för 300 och en bok om Berlin fick följa med hem (varför är jag så lättövertalad???).Ny böcker från Bokmässan 2017

Jag köpte också lite böcker till mina barn.

Ny böcker från Bokmässan 2017

En Karavan fick följa med hem eftersom jag glömt att fylla på min prenumeration av den. Asli Erdogan är jag grymt sugen på och köpte hennes tidigare bok, romanen Stenbyggnaden, från Ramus förlag.

Ny prylar från Bokmässan 2017

Jag köpte också en tygkasse jag längtat efter länge. Alla kvinnliga nobelpristagare i litteratur! Sedan fick jag ju en muminmugg på köpet från Förlaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.