Halloweenspecial: Feministbrud som häxa

Jag hänger på #throwbackthursday idag igen, trots att det väl egentligen är ett Instagramfenomen. Idag blir det ett Halloweenspecial eftersom jag har varit på Halloweenparty på mitt jobb. Ett party för de anställda och deras barn. Först två tillbakablickar.

Jag och Niels på väg till Halloweenfest

Här är jag och min korridorare Niels från Holland. Vi skulle på Halloweenfest i munhålan, tandläkarnas festlokal, 1997. Jag minns att Niels vid ett flertal tillfällen berättade om sin roliga kostymidé, men jag tror inte ens att jag fattade då. Jag minns dock att han inte tyckte idén var lika kul när vi hade varit på festen ett tag.

Jag är en häxa

Jag var omsorgsfullt sminkad av min vän Helle som hade varit med förut.

Jag och okänd

Jag minns att det blev lite för mycket sprit för min del och det ryktades om läkarsprit. Men jag tror inte jag ger uttryck för illamående just på den här bilden, även om det ser ut så. Jag har inte den blekaste aning om vem killen är.

Jag och okänd häxa på Halloweenfest

Tre år senare var jag på Halloweenfest igen. Nu var det min italienska vän Barbara, som jag lärt känna i Wien och som nu bodde i Göteborg, som bjudit in mig. Jag minns att jag inte stannade så länge, sminkningen till trots. Tjejen på bilden har jag nog inte träffat varken före eller efter fotot togs.

Jag och Hugo på Halloweenfest på riksdagen

Idag hade vi alltså fest på Folkpartiets riksdagskansli. Min dejt för dagens fest var världens sötaste rosa skeletthäxa.

1 ping

  1. […] ett Halloween-tema på Lyrans tematrio den här veckan! Jag som körde lite Halloween-tema förra torsdagen hänger såklart på. Här är mina tre läskigt bra […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.