Glöm inte pappa idag!

Här hemma har vi firat Hugos pappa idag med en liten present och en god brunch. När Hugo blir äldre ska vi dock inte tvinga honom att köpa presenter en dag som denna. Sådant ger nog mest ångest skulle jag tro. I min familj har vi aldrig köpt presenter på fars eller mors dag och det har jag tyckt var skönt.Men man kan alltid uppmärksamma sin far eller mor lite extra och ringa ett samtal. Det har jag gjort idag till min far.

Liberala Kvinnor uppmärksammar fars dag:

Jag lägger upp detta vykort för att jag tycker så mycket om Liberala Kvinnor, men egentligen tycker jag att det är lite tråkigt. Inte ens Liberala Kvinnor driver längre delad eller tredelad föräldraförsäkring. Nu är det en till pappamånad som gäller. Det kanske gäller att vara pragmatisk och driva det man kan få igenom, men det är inte särskilt radikalt. Dessutom faller argumenten lite när man bara kör på en pappamånad till. Med tanke på hur försäkringen ser ut och att man kan snåla på dagar och därmed vara hemma längre, så är en pappamånad nästan en spott i havet, i alla fall för dem som inte lever helt på marginalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.