Glad påsk önskar Feministbiblioteket!

Glad påsk 2023

Glad påsk önskar Feministbiblioteket! Jag har som vanligt påskpyntat mitt hem och strösslat med saker från Guldkroken och Tradera-fyndade påskdukar. Jag är tyvärr i en lässvacka just nu och därför har det varit lite tunt med recensioner här på senare tid. Det är tänkt att det ska bli ordning på det i påskveckan. Fast hur det ska gå till mellan gäster och Paris-resa vet jag inte. Men jag funderar ut nåt.

Tills nästa recension eller uppdatering på Instagram, får ni njuta av mitt påskpynt. Ni som känt mig länge vet att pynt har en särskild plats i mitt hjärta.

Glad påsk 2023

Glad påsk 2023 Glad påsk 2023  Glad påsk 2023  Glad påsk 2023

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.