Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Fokus: Baltikum - Feministbiblioteket

Fokus: Baltikum

Flaggor från Baltikum

Nu har jag kommit igång med min Baltikum-utmaning och jag gick ut blygsamt och lovade en bok från varje land. Nu höjer jag ribban och säger minst fem verk (roman, novell eller ett par dikter) av personer från Baltikum eller om kvinnor i Baltikum skrivna av författare från andra länder. Det kan också vara böcker med anknytning till Baltikum, exempelvis en bok av en person uppväxt någon annanstans men som har rötter i Baltikum och skriver om det.

Jag kallar utmaningen numer för Fokus: Baltikum. Jag vill inte sätta ett exakt slutdatum för projektet, men det ska inte ta hela året. Jag siktar på första kvartalet, men det kan komma att förlängas (meningen är inte att sätta en enorm tidspress på mig själv).

Förutom böcker att läsa ska jag hitta feminister till Veckans feminist samt berätta lite om länderna utifrån mitt perspektiv. Jag har varit flera gånger i alla länderna.

Hoppas ni vill följa: Etikett Fokus:Baltikum, #fokusbaltikum och på Facebook så klart!

2 kommentarer

  1. Den här vore bra för mig att vara med på, . Räknar med att få många bra lästips 🙂

    1. Ja, det vore jättekul! Än så länge tipsar jag mest om noveller. Men noveller är kul. Jag läser det så sällan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.