Feministbrud på smällen

Ni som är inne och läser ofta märker att aktiviteten har minskat. Detta beror på att jag är gravid och har fått en riktig jobbig start på graviditeten. Jag är sjukskriven och mår pyton. Dock är jag och min man såklart jätteglada över vad som komma skall. Om allt går bra ska den lilla titta ut i september.

Jag läser och har några böcker att skriva om, men jag tar en dag i taget och uppdaterar när jag orkar. Håll ut, sidan håller inte på att läggas ner, den är bara inne i en lite mindre intensiv period.

Tack alla som skickar recensionsex, jag läser och återkommer så fort jag kan med recensioner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.