Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Feministbrud på kulturjakt i Umeå

Feministbrud på kulturjakt i Umeå

Det är hög tid att jag skriver färdigt alla förra sommarens kulturjakter nu när det är dags för en ny sommar fullt med äventyr. Umeå får bli sist ut. Vi var i Umeå i början av juli 2015 efter att ha flugit upp för att ta bilden till Övik, där makens släkt bor. På vägen hem var vädret toppen och vi åt en trevlig middag i solen på en båt.

Badkar av Carina Gunnars

Vi började med att besöka en konstutställning i en fin park. Här är badkar av konstnären Carina Gunnars från Gävle.

Spegel av Christina Iglesias

Här ser ni ett intressant spegelkonstverk, med mig i spegeln av en spansk konstnär, Christina Iglesias från San Sebastian.

Tröjor av Kaarina Kaikkonen

Här är min favorit, manliga armétröjor i järn på ett tvättstreck av den finska konstnären Kaarina Kaikkonen. Det var en fantastiskt utomhusmuseum med fina konstverk att spatsera runt kring. Uppskattades även av dåvarande treåringen.

Umeå stadsbibliotek

Sedan begav vi oss till stadens centrala delar och letade restaurang. Vid vattnet hittade vi Umeå stadsbibliotek. Det var söndagskväll och jag kunde därför inte gå in.

Umeå - björkarnas stad

Umeå – björkarnas stad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.