Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Feministbrud på kulturjakt i Malmö

Feministbrud på kulturjakt i Malmö

Vi sov två nätter i Malmö på vår roadtrip, men meningen var aldrig att se Malmö. Det är billigare att bo i städer än på fina sommarturistorter i juli, så det fanns en tanke att spara pengar (som gick åt fanders eftersom jag hade missat att boka av ett svindyrt hotell i Ystad, men det är en annan historia). Vi valde att äta ute båda kvällarna och då är det ändå oundvikligt att se lite av stan. Vi åt på Lilla Torg en kväll och på Gustav Adolfs torg en kväll. Goda måltider, som dock avnjöts med andan i halsen eftersom ville hinna äta upp innan ungarna flippade ur.

Väggmålningar i Malmö

Innan jag ens hade hunnit tänka tanken att jag skulle leta kultur i Malmö fick jag syn på denna helt underbara väggmålning på Stortorget. Serier i all ära, detta är den snyggaste väggmålning jag sett!

Optimistorkestern i Malmö

Optimistorkestern i Malmö av Yngve Lundell från 1985 är ett trevligt inslag (det är Hugo i banantröja).

Arkitektur i Malmö

Maken och jag diskuterade arkitekturen i Malmö och att den är oerhört blandad. I Stockholm pratas det mycket om att vissa saker inte ”passar in”. Av det vi såg i Malmö centrum så verkar det vara mer liberalt här. Men vi har inte fördjupat oss mer. Någon som vet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.