Ett år kvar till Nordiskt Forum i Malmö firades på Trädgården

Idag var jag på feministisk afton i underbart mysiga Trädgården – huset under bron, dvs under Skanstullsbron i strax utanför Hammarby Sjöstad. Det vi firade var att det är ett år kvar till Nordiskt Forum i Malmö. Bland talarna kunde höras Gertrud Åström, Maria Sveland och Maria Arnholm.

Jag och en kompis som jag gick dit med hade våra män på annat håll och därför fick våra barn följa med. Det är två pigga ungar som är nästan lika gamla och det vill säga mellan ett och ett halvt och två år.

Det var många, korta tal och som mamma till en tämligen vild liten pojke hörde jag bara med ett halvt eller inget öra alls. Vår fantastiska jämställdhetsminister talar högt och engagerande och henne hörde jag. Jag är så glad att en så glödande feminist och en så fantastisk person är Sveriges jämställdhetsminister. Hon han även komma förbi och hälsa på Hugo innan hon gick upp på scenen. Om du som jag gillar henne kan du visa det för dina vänner på Facebook.

Istället för att lyssna utforskade Hugo omgivningarna:

Hugo på feministfestival på Trädgården 1

Hugo på feministfestival på Trädgården 2

Hugo på feministfestival på Trädgården 3

Men han lyssnade faktiskt också engagerat:

En lyckad kväll och nu sussar Hugo så sött och jag är fylld mer mer feministisk glöd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.