Encyclopedia of feminist therories, 2000

Encyclopedia of feminist theroriesI detta uppslagsverk kan du slå upp allt som har med feminism och kvinnor att göra. Slå upp dina favoritfeminister eller vad sägs om Black women’s litterature eller Rape shield laws? Man kan roa sig med att sitta och läsa i den när man har lust och hitta spännande saker, men så klart är det också ett värdefullt uppslagsverk. En bok jag helt klart rekommenderar, men den är både svår att få tag på och inte helt billig så jag kan inte direkt påstå att det är ett måste för alla feministbibliotek.

1 ping

  1. […] of femnist theories av Lorraine Code (red): Jag har läst i den och jag har skrivit om den, men det är en bok att återkomma till. Tyvärr gör jag det alltför sällan i vår […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.