En hyllning till Rättviseförmedlingen

Rättviseförmedlingen är en fantastisk organisation. Det är verkligen feminism i praktiken. Istället för att gnälla över att det är för få kvinnor på olika poster eller i TV eller någon annanstans (alternativt för få män/invandrare/funktionshindrade) så föreslår de kompetenta kvinnor.

Jag fick chansen att föreslå mig själv härom veckan då det handlade om en kvinna som kunde tala lättsamt i TV och var från Skaraborg. Såklart kan jag det! Fantastisk roligt var det också att en annan person (som jag känner på Twitter) också föreslog mig. Och roligast av troligast är att se sig själv på en sådan här lista på Rättviseförmedlingens hemsida.

Jag är stolt och glad över att ha kunnat bidra med något (även om TV-kanalen överraskande nog inte har hört av sig till mig än ;))!

Gå genast in och gilla på Facebook!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.