Det blir inga roliga bloggposter idag

Jag hade tänkt att skriva en recension på en ny bok och en reflektion på senaste Harry Potter-filmen, men bomberna och skjutningarna i Oslo gör att jag inte har någon lust.

Skönt att höra att L med familj och alla andra jag känner i Oslo är i säkerhet!

Mina tankar är hos de drabbade och deras familjer.

1 kommentar

2 pingar

    • Pether22 juli, 2011 kl. 11:00
    • Svara

    Kommentar borttagen pga opassande innehåll.

  1. […] av Natalie Wilson. Den 22:a juli tänkte jag sätta mig ner och skriva om det, men som bekant hände det saker då som inte riktigt gjorde att jag kände för det. Nu har jag dock fått distans till massakern […]

  2. […] mot Anders Bering Breivik som mördade 77 personer i juli förra året. Jag orkade inte skriva någonting om det då eftersom allt kändes allt för hemskt och overkligt. En orsak till att det kändes så jobbigt var […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.