Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Det är helt vanlig söndag - Feministbiblioteket

Det är helt vanlig söndag

Jag har varit på konferens med Folkpartiet i Lundsbrunn (denna lilla skaraborgska ort som typ tredubblar sitt invånarantal en januarihelg varje år) och haft en liten teknikhörna. Jag tog med mig familjen som fick hänga hemma hos mamma och pappa och bli omhändertagna. Själv hade jag det mycket trevligt, träffade gamla bekanta och lärde känna nya personer. Det var en toppenhelg och imorgon ska jag inte gå till jobbet eftersom dagis är stängt och jag passar på att vila upp mig/leka med min son.

Det har hänt så mycket på sistone, inte minst i mitt eget blogg-liv, med litteraturkanon och massor av nomineringar som har ramlat in i snabb takt. Jag är så glad och tacksam över alla som har nominerat och som bloggat om mitt projekt!

Det har också hänt mycket i välden och Sverige som jag borde skriva om, men ibland sinar även min ork. Och nu när jag har tid och inte är för trött eller måste upp i svinottan (för fadern har lovat att gå upp först imorgon) så drabbas jag av en total blogghäfta. Vad ska jag skriva om?

Jag orkar inte fundera ut något bra, utan filar lite på recensioner av lettiska noveller och bjuder er Finlands heta kandidat till att få representera sitt land i Eurovision Song Contest i år – härligt könsstereotypt och inte det minsta nytänkande:

Marry me! En kvinnlig replik på Vill du ligga med mig då. Tack Mia för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.