Då har jag signat upp mig för bokmässans guldkort!

Guldkortet

Som ”bookfluencer” får jag möjlighet att komma in på bokmässan och gå på alla seminarier i fyra dagar. Idag fick jag besked om att jag kan signa upp mig för guldkortet. Jag kommer också att att få tillgång till presscentret, vilket är bra då jag planerar att göra intervjuer med författare. Detta känns så roligt och jag är verkligen pepp!

Det var extra roligt att få detta idag, för idag ligger jag hemma och är sjuk. Har någon form av magåkomma och varit totalt sänkt hela dagen. Tyvärr är min åttaåriga son också sjuk, men på bättringsvägen, så han har haft en riktigt tråkig dag med mamma bara sovandes på soffan. Nu har jag äntligen klarat av att sätta mig upp!

Det har tyvärr inte blivit massor av läst idag, trots sjuk. Ibland är man för sjuk för att läsa. Men jag har läst lite ur Sharlene Teos bok Ponti (Ramus förlag). En mycket intressant bok från Singapore om relationer mellan mor och dotter och mellan bästa vänner. Imorgon kommer jag inte kunna gå till jobbet heller, men känner mig lite bättre så då hoppas jag på betydligt fler läsa sidor!

Som den bookfluencer jag är är det hög tid för mig att växla upp förberedelserna för bokmässan. Jag kommer berätta mer ingående vad jag planerar under mässan. Det är inte bara seminarier, utan också möten med författare. Det ska bli fantastisk kul att åka på mässan, även om vägen dit inte är helt kul. Under bokmässehelgen ska vi nämligen har visning av vår lägenhet. Men det är en helt annan historia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.