Brøgger, Suzanne; Crème Fraiche; 1978

Creme fraicheDetta blev något av en bibel för många feminister på 70-talet när den kom ut. Jag måste säga att jag inte riktigt kunde förstå det. En mycket intressant bok dock då sexualitet verkligen är fri och där Brøgger själv är mycket frigjord. Delar av boken är mycket gripande och fängslar verkligen, men jag tyckte att det var en ganska rörig bok som inte var särskilt rolig att läsa, trots budskapet som var bra.

2 pingar

  1. […] Crème Fraîshe 1978 Share this:FacebookTwitterLike this:GillaBli först att gilla denna post. […]

  2. […] danska feminismen. Jag är även läst Suzanne Brøgger förut och då hennes mest kända verk, Creme Fraiche och Fräls oss ifrån kärleken. Jag har också läst om kvinnorna som hörde till Skagenmålarna. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.