#bookaday 3:e juni – Blått omslag

Bookaday

Dagens utmaning i #bookaday är One with blue cover.

Sveriges statsministrar under 100 årEn bok med ett blått omslag får idag bli flera böcker med blå omslag, mitt ständiga dåliga samvete. Böckerna jag inte ens har yppat här att jag läser, men aldrig blir klar med. Jag pratar om Sveriges statsministrar under 100 år. Jag kom till Per Albin Hansson, sedan satt jag på gynakuten för misstänkt missfall och hade endast boken om Axel Pehrson Bramstorp att läsa. Det blev inget missfall och Hugo kunde födas ett halvår senare, men jag ville inte ta i de böckerna med tång. Men så blev det 2014 och jag tog tag i det igen. Jag läste Tage och Olof, men sen kom andra måsteböcker emellan. På att-läsa-listan, helst i år, står:
Thorbjörn Fälldin
Ola Ullsten
Ingvar Carlsson
Carl Bildt
Göran Persson
Fredrik Reinfeldt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.