Bokcirkla om Jessa Crispins feministiska manifest!

Därför är jag inte feminist

När jag läste Jessa Crispins feministiska manifest Därför är jag inte feminist tyckte jag att den var så intressant att jag gärna cirklar om den. Vill du lösa och vara med? Jag skapar en grupp på Facebook där vi kan diskutera och så avslutar vi, om vi så önskar – med en google hangout.

Några saker som jag tänkte att vi kunde diskutera:

  • Är feminismen för mainstream? Finns det någon poäng i att fler kallar sig feminister eller borde det vara en mer renodlad kärna?
  • Har vi feminister en gemensam bas eller är den politiska ideologin avgörande?
  • Vad tycker ni om hennes sätt att se på feministiska lynchmobbar mot enskilda män?

Jag leder och modererar men alla som är med är välkomna att ställa egna frågor i cirkeln. Och etta är ett axplock av de frågor som dör upp i mitt huvud just nu. Det finns betydligt mer intressanta saker att diskutera. Skaffa boken, läs den och vi startar diskussionerna efter bokmässan den 2 oktober.

Anmäl dig till bokcirkeln här. Bjud gärna in personer du tror vill vara med och marknadsför gärna cirkeln i dina egna kanaler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.