Bokbloggsjerka v 9 – Genrer jag inte tål

Veckans fråga på Annikas litteratur- och kulturblogg:

Vilken genre önskar du att du kunde läsa men som du bara inte kan stå ut med?

Ja, jag måste svara science fiction. Min vän och bokbloggarkollega Mia säger att det finns enormt mycket bra feministisk litteratur inom den genren och jag kan ju inte be henne gästrecensera alla som är bra. Jag har tänkt att läsa åtminstone någon, men det blir inte av. Nu har jag en på min att-läsa-lista och jag talar inte om vilken eller varför, det avslöjar jag senare 😉 Men värre än science fiction är fantasy, men jag har läst Harry Potter så jag är inte hel konsekvent.

2 kommentarer

  1. Jag önskar jag kunde hitta mer bra science-fiction, på något sätt känns det som att det tog slut på 80-talet 🙂

  2. Science fiction är inte heller min kopp te.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.