Bokbloggsjerka v 12

Veckans fråga på Annikas litteratur- och kulturblogg:

Berätta om årets hittills bästa läsupplevelse.

Det får bli ett kort svar denna vecka, med hänvisning till en av mina recensioner. Årets hittills bästa läsupplevelse var Nervous conditions av Tsitsi Dangarembga. Jag har läst mycket från Afrika i år och ett av mina nyårslöften är att läsa böcker från länder jag inte brukar läsa från så det har varit ett led i att leva upp till det. Det har varit flera fantastiska läsupplevelser, inte vara ovan nämnda bok, och jag har fler kvar. Jag får se när det är dags att byta kontinent. Latinamerika är jag grymt sugen på…

Vill du veta vad bokbloggsjerka är, klicka på länken högst upp.

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

  Jag tror att denna kanske skulle passa min FN-utmaning. Måste kolla in den!

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

   Åh, vad är det för utmaning? Har du skrivit om det?

   1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

    Ja, lite har jag skrivit. Det kommer väl att ta mig en livstid, men jag försöker läsa en bok av en författare från alla länder som är med i FN.

   2. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

    Ha! Jag också! Jag är inspirerad av min kompis Elin. Har du sett hennes blogg En bok från alla världens länder?

 2. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

  Spännande med en bok från en annan världsdel. Det är lätt att fastna i att man alltid väljer böcker från samma länder märker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.