Bokbloggarnas litteraturpris 2011

Nu är det dags att nominera till Bokbloggarnas litteraturpris igen. Förra årets nominerade jag och därmed ingår Feministbiblioteket i år i den jury som ska utse priset. Här kan ni se vilka jag nominerade då. Min favorit Sofi Oksanens Utrensning var en av de tio som sedan var med och slogs om priset. Den som kammade hem segern var Carin Gerahardssons Vyssan lull.

Jag funderar på vilka jag ska nominera i år. Jag har läst en hel del böcker som är utgivna i år. Joyce Carol Oates En fager mö och Karin Alfredssons Pojken i hiss 54 ligger bra till, men jag ska ta mig en ordentlig funderare innan jag bestämmer mig.

Läs om hur processen går till på Breakfast Book Clubs hemsida.

Andra bloggar som bloggat om detta: Bokhora, Bokbiten, Lyrans Noblesser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.