Bloggutmaning

Jag fick en bloggutmaning från Fröken Bella och självklart ska jag anta utmaningen! Jag vet dock inte vilka jag ska skicka den vidare till så jag nöjer mig med att svara och så får den som vill som läser haka på.

Vad älskar du hos dig själv?

Att jag är social och får människor att känna sig välkomna i sammanhang som kan vara socialt jobbigt för många.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Jag har nog inte varit med om det själv, men det kan säkert hända andra.

Vilka fem kända personer skulle du vilja att festa med?

Simone de Beaouvior och Sofi Oksanen för att de är/var så otroligt coola och smarta. Nour el-Refai och Filip Hammar för att de är så roliga. Patrik Sjöberg, because he knows how to party.

Var och vem är du om fem år?

Jag är det jag är och jag bor kvar i Stockholm, men har bytt lägenheten mot ett hus och jag lever familjeliv kombinerat med ett spännande jobb. Jag och min familj reser mycket.

Vilket är ditt favoritord?

Feminist.

Vad är du mest stolt över?

Feministbiblioteket! Från tanke om att samla feministiska böcker på en hemsida till en välbesökt blogg på bara några år.

Vilket är ditt roligaste minne?

Jag har många roliga minnen men en natt i Saigon är ett kul minne. Jag och Andreas fick av en slump veta att det var Tet och detta firades stort i hela Saigon. Vi befann oss i stan och det finns inte direkt många uteserveringar där. Efter att ha gått runt ett tag och suttit lite här och var där det tillsluts stängdes, hamnade vi på ett turistig restaurang i närheten av Rex Hotel. Där träffade vi Gunnel och Sören från Vetlanda som bjöd med oss på champangekalas på deras hotell (Continental). Helt bisarrt och på natten fick vi gå genom et hav av moppar (ALLA kör moppe där). Kartan gick knappt att ta fram och läsa och jag fick chansa på vart vi gick (taxi var inte att tänka på) allt medan jag nynnade på Happy new year som spelades överallt. Som sagt, mycket bisarrt och vi kom fram helskinnade till vårt hotell och dagen efter såg vi knappt en endaste moppe.

Kallar du dig feminist, varför/varför inte?

Såklart! Jag tror att män och kvinnor inte behandlas lika och det vill jag ändra på.

Vad ser du fram emot mest det här året?

Jag ser mycket fram emot vår resa till Litauen i juli. Men i stort ser jag fram emot sommaren med besök i Lidköping och många härliga sommardagar på Landsort.

Vad ville du bli när du var liten?

Jag ville bli sportjournalist. Min dröm var att få sitta i studion i TV under sommar- och vinter-OS.

Vilken är din favoritplats?

Jag har många. På Landsort vid havet, New York, Rådhusplatsen i Tallinn och på en Heuriger i Grinzing utanför Wien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.