Barnboksfemma med vinter- och jultema

Vinter i Hammarby Sjöstad

Idag blir det lite barnboksfokus, eftersom vi säger att julen är barnens högtid. Jag kallar denna minitemadag för barnboksfemman och det handlar om böcker för de minsta.

Jag tänkte ge er lite julklappstips till era små barn, eller bara boktips om nu hellre vill det. Tre böcker med tydligt jul- och vintertema kommer jag att recensera under dagen och så kommer jag med ett avslutningsinlägg med lite tips på böcker jag redan skrivit om här på bloggen.

I detta inledningsinlägg vill jag gärna ha tips på bra vinter- och julböcker till barnen. De ska vara genusmedvetna och bra! Lämna i kommentarsfältet här eller på Facebook eller Twitter så tar jag med dem i avslutningsinlägget.

Häng med på barnboksfemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.