Äntligen – Sofi Oksanen

När duvorna försvann

Och nu till något jag längtat efter så länge. Jag går och lägger mig med Sofi Oksanens När duvorna försvann. Förväntningarna är skyhöga. Godnatt!

9 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Jag tyckte inte lika mycket om som jag tyckte om ”Utrensning”..

  1. Jag vet att många känner så, men det har tyvärr inte fått mig att dra ner förväntningarna. Jag måste få uppleva det själv.

   1. Jo. Ingen läser egentligen samma bok, alla läser sin egen version!

 2. Jag har faktiskt aldrig läst Oksanen. Har fått för mig att de är för otäcka och för tunga för mig (jag vet, det kanske är överdrivet, men där jag är i livet så vill jag läsa för avkoppling, inte sådant jag mår dåligt av). Men jag kanske har helt fel?

  1. Utrensning är otäck, men jag tyckte inte att hon frossade i det hemska. Precis när man inte stod ut längre, så slutande hon. Satlins Kossor är inte alls otäck, bara sorglig och manar till eftertanke. Båda böckerna är otroligt bra så du borde verkligen läsa dem!

 3. Ok, då börjar jag med kossorna. Utrensning får nog vänta lite till.

  1. Det tycker jag låter klokt 🙂

 4. Även om den inte riktigt når upp till samma nivå som Utrensning, så är det en riktigt bra bok

 5. Jag hörde Oksanen prata om När duvorna försvann i ”Babel” och den verkade väldigt intressant. Jag har precis börjat läsa Utrensning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.