Kulturkollo: Just nu i oktober

Just nu

Jag är sjuk. Jag brukar bli sjuk efter bokmässan, men nu kom vab emellan, så det är väl störst risk att jag blivit smittad av Selma. Hon har dessutom varit hemma i en hel vecka. Håll tummarna för att det inte bli så länge för mig. Ikväll är det kalas för sonen fram till nio och jag är ensam med barnen. Kändes helt oöverstigligt att hålla mig allert fram till nio så jag bad om hjälp. Inte fel att göra det ibland. Jag fick dit honom med dator, skärm och allt därtill samt såg till att han köpte en present.

Just nu läser jag som alla andra månader den hr hösten läser jag Det åttonde livet av Nino Haratischwili, men nu är det nog sista gången jag skriver det, för det är bara 200 sidor kvar.

Just nu lyssnar jag på Mhairi McFarlanes böcker igen, i väntan på att hennes nya ska komma på Storytel. Eller kanske borde jag läsa den istället? Har inte helt satt ner foten här.

Just nu tittar jag på inte sp mycket om jag ska vara ärlig. Lite Badhotellet, lite Emily in Paris och lite Bonde söker fru.

Just nu njuter jag av inte så mycket eftersom jag är riktigt sjuk. Jag som älskar sommaren tyckler qatt det är jobbigt att sommaren är slut, men njuter av att pýnta mitt hem med höstiga dukat och höstfärgare ljus. Snart åker Halloweenpyntet fram!

Just nu längtar jag efter vår resa till Tallinn på höstlovet. Det ska bli riktigt trevligt, även om det bara är en kort kryssning.

1 kommentar

  1. Fin höst är okej, men det brukar mest bli regn här och så fortsätter det så fram till maj typ. Vill också ha sommar! Hoppas du kryar på dig snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.