Världsutmaningen – lägesrapportering maj

JordglobDå var det dags att sammanfatta läget i världsutmaningen igen. Två månader har gått och ni läser på som bara den. Några nya har också tillkommit. Det är roligt!

Det är aldrig försent att hoppa på. Regler för att delta: Läs en bok från varje världsdel. Vad som är en bok från en viss världsdel avgör du själv. Gå på författaren eller innehållet eller något annat. Det är helt ok att vara mycket kreativ.

och dagarna går… Har läst: Afrika, Europa, Nordamerika och Asien

C.R.M Nilsson Har läst: Nordamerika och Asien

Bokdivisionen Har läst Oceanien

Bokmoster Har läst: Europa, Oceanien och Asien

En bok från alla världens länder Har läst: Europa och Asien

Mina betraktelser Läser Sydamerika

Sannas bokhylla Har läst Asien och Europa

Bokhyllan i pepparkakshuset Har läst Asien

Själv har jag läst Afrika, Asien och Oceanien

Har jag missat någon recension så påpeka gärna i kommentarsfältet. Är du ny och vill vara med så hojta också till. Och ni som inte har bloggar får också gärna meddela hur det går för er så ska jag ta med er i lägesrapporterna.

Nu ska jag ta tag i Nordamerika!

7 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Härligt med en sammanfattning. Jag ska ta mig an Oceanien och Sydamerika så snart semestern kommit!

  1. Jag satte ju så lång tid för att fler skulle kunna hänga på, så jag har lagt mig lite på latsidan. Hade tänkt att ägna min semester åt att läsa massor av böcker från lite udda länder. Men så har jag ju en snart tvååring så vi får se hur mycket läsa det blir 🙂

 2. Vad duktiga vi är! 🙂 Jag har även hunnit med Asien, http://bokmoster.blogspot.se/2013/05/varldsutmaning-baten.html, har i alla fall börjat med Afrika, men där stannade läsningen av lite när det kom hem några rec ex som skulle läsas först … Nå ja, vi har ju till september på oss!

  1. Ja, visst är vi! Jag tänkte också lite så och saktade ner farten. Nu är jag snart klar med min tunnelbanebok och Nordamerika står på tur att få åka med.

   Ska uppdatera!

 3. Nu har jag bloggat om Kina https://varldenslitteratur.wordpress.com/2013/05/31/vitlksballaderna-av-mo-yan/ Och uppdaterat min länk till dig. 🙂 Nya hemsidan är jättefin.

  1. Tack! Jag läste helt klart fel bok av Mo Yan märker jag…

 4. Det blev Mabanckou för Afrika:

  http://sannasbokhylla.blogspot.be/2013/06/afrika-imorgon-fyller-jag-tjugo.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.