#tbt: Feministbrud på charterfest

Jag är ju nyss hemkommen från en charterresa till Marocko och därför tänkte jag tillägna dagens #tbt just charter. En gång bodde jag i en studentkorridor och vi hittade på mycket kul tillsammans. En iskall dag i januari 1997 ordnade vi en charterfest. Alla klädde sig i turistiga kläder och solglasögon och så hade vi knytkalas med mat med mycket ananas i. Lyckat såklart!

Hanna och Emma på charterfest

Jag hoppas att Emma inte misstycker att hon fick vara med på bild här på bloggen. Hon är ju gömd bakom solbrillor och ser liiiite annorlunda ut idag, nästan 20 år senare (och det gör väl jag också?).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.